Welkom op het Forum!

Dit gedeelte van het Kennispunt is alleen toegankelijk voor lokale of regionale politieke partijen. Daarom vragen wij u zich te registreren en daarbij uw naam en e-mailadres en de naam van de lokale of regionale partij aan ons door te geven. Hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan, leest u hier.

Het Forum is een echte ‘ marktplaats’: u kunt hier met elkaar in gesprek gaan, vragen stellen, ideeën delen of ervaringen uitwisselen. U kunt met duimpjes omhoog of omlaag aangeven of een bijdrage of antwoord al dan niet nuttig is. Met een duimpje omlaag kunt u ook aangeven dat een bijdrage niet passend is, of dat u denkt dat de bijdrage komt van iemand die geen lid is van een lokale politieke partij. Wij nemen dan contact met diegene op. U helpt daarmee het forum relevant te houden.

Heeft u tips of advies over het forum? Laat het ons weten via info@lokalepolitiekepartijen.nl

Welkom bij het Kennispunt Lokale Politieke Partijen

Overal in ons land zijn lokale politieke partijen actief. Als lokale partij bouw je mee aan je gemeente. Daarom is het belangrijk dat je je werk optimaal kunt doen. En daar komt heel wat bij kijken. Hoe richt je een partij op? Waar vind je goede bestuurders, kandidaten en vrijwilligers? Kun je zomaar aan verkiezingen meedoen? Hoe financier je je partij?

Het Kennispunt Lokale Politieke Partijen is dé wegwijzer voor lokale partijen. Praktisch en overzichtelijk. Van het oprichten van een partij tot actief meedoen als raadslid of bestuurder. Kijk rond op de site en ontdek waarbij het Kennispunt je kan ondersteunen. Staat je vraag er niet bij? Laat het dan weten via info@lokalepolitiekepartijen.nl.

Een sterke lokale democratie maken we samen.

Ik verklaar het Kennispunt Lokale Politieke Partijen graag voor geopend!

 

Kajsa Ollongren
Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties