Uitnodiging bijeenkomst Lokale Politieke Partijen 30 okt Dordrecht

03 oktober 2019

Uitnodiging Kennis delen en vooruitblikken op 2020

 

30 oktober 2019, 19.00 – 21.30 uur

 

Meetinghouse Dordrecht

Johan de Wittstraat 2

3311 KJ Dordrecht

 

Beste vertegenwoordiger van een lokale of regionale politieke partij,

 

Het Kennispunt Lokale Politieke Partijen nodigt u graag uit voor de bijeenkomst op 30 oktober a.s. met als doel kennis te delen over lokale partijen en vooruit te blikken op het Kennispunt jaarplan 2020.

 

We hebben Julien van Ostaaijen van de Universiteit Tilburg uitgenodigd om zijn omvangrijke onderzoek naar lokale partijen tussen 2002 en 2019 met ons te bespreken. Hij geeft een presentatie en gaat met ons in discussie. Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

 

Het Kennispunt verrichtte zelf ook een kleine verkenning naar het functioneren van en het eigenaarschap over het Kennispunt. In de zomermaanden verstuurden we een vragenlijst die door 236 partijen werd ingevuld. Onderzoeker Frank Wanders (UvA) licht de resultaten toe. Na de toelichting gaan we in gesprek over het jaarplan 2020 van het Kennispunt en vragen we u mee te denken over het aanbod van het Kennispunt.

 

Oftewel, voldoende te bespreken! We hopen op uw komst. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via een e-mail naar info@lokalepolitiekepartijen.nl o.v.v. 30 oktober. Stuur de uitnodiging ook gerust door naar collega’s in uw partij of naar andere lokale partijen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Anne Graumans

 

Kennispunt Lokale Politieke Partijen

www.lokalepolitiekepartijen.nl

@KennisPolitiek

 

Programma

19.00 uur      Inloop

19.15 uur      Welkom door David Schalken (fractievoorzitter van Beter voor Dordt) en Anne Graumans (projectleider Kennispunt).

19.25 uur      Presentatie en discussie met Julien van Ostaaijen (Universiteit Tilburg)

20.15 uur      Resultaten verkenning Kennispunt door Frank Wanders en vooruitblik jaarplan 2020 door Anne Graumans (projectleider Kennispunt)

21.15 uur      Borrel en netwerken

22.00 uur      Einde bijeenkomst

 

Het meetinghouse heeft een regeling met diverse parkeergarages in de buurt. U kunt daar tegen gereduceerd tarief parkeren. Het meetinghouse ligt op 5 minuten lopen van station Dordrecht.