Bestuurstraining

Er komt veel kijken bij het besturen van een politieke vereniging. Je hebt te maken met leden, met gekozen politici, benoemde bestuurders, de lokale pers en met inwoners van je gemeente of provincie. De taken van het bestuur zijn ook nogal uiteenlopend: van de organisatie van de algemene ledenvergadering en bijeenkomsten tot communicatie en het opzetten van de campagne, de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma. Daarnaast is er regelmatig overleg met de fractie, moeten er leden geworven worden, en moet het bestuur de financiën op orde houden. En dat met alleen maar vrijwilligers. In deze training leer je hoe je rollen en taken van het bestuur van een vereniging omschrijft en hoe je een en ander zo organiseert dat het voor iedereen behapbaar blijft.

De training duur 2,5 uur en is geschikt voor voorzitters en secretarissen van politieke verenigingen.

Het is ook mogelijk om je interesse kenbaar te maken voor een training. Wij laten je dan weten wanneer deze training in de buurt gegeven wordt. Vul dan hieronder het interesseformulier in.

Locatie

Meld je aan voor een training in de buurt

11 jan

Bestuurstraining

Hoorn
,
10:00 tot 13:00

Aanmelden kan via info@lokalepolitiekepartijen.nl of onderstaand formulier. Vul het contactformulier in en geef daarbij aan of je een training wilt organiseren of wilt aansluiten bij deze training, welke modules je wilt volgen en waar je woont. Wij nemen dan contact met je op.