Debattraining (basis)

In de basis debattraining ga je samen met je eigen partij aan de slag met debatteren. Hoe bereid je je voor, welke debatstijlen zijn er en wanneer zet je welke stijl in? Je leert hoe je een betoog opbouwt en tegenargumenten weerlegt. En je gaat veel oefenen in kleine groepjes. 

Je volgt deze training met je fractie, eventueel aangevuld met bestuursleden en leden/vrijwilligers. Het maximaal aantal deelnemers is 12. Het is ook mogelijk deze training aan te passen waardoor deze kan worden ingezet als een activiteit op bijvoorbeeld een heisessie, fractie- of ledenbijeenkomst.

De totale kosten voor je partij bedragen € 50,- per training (onafhankelijk van het aantal deelnemers). Een raadslid uit jouw partij kan dit bedrag declareren uit het opleidingsbudget voor raadsleden in de gemeenteraad. Je zorgt zelf voor een locatie en koffie/thee.

Het Kennispunt levert een trainer. De datum van de training bepaal je zelf, geef in het formulier een aantal data aan, dat jullie kunnen. Dit kan doordeweeks ’s avonds of op een zaterdag. 

Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Interesse in deze training?

Wil je deze training organiseren? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op.