Leiderschap voor vrouwen

Hoe ben je als vrouw in de lokale politiek zo effectief mogelijk? Hoe ben je zichtbaar, zijn je ambities bekend en je competenties van toegevoegde waarde? Tijdens de training leer je omgaan met – meestal onbewuste – vooroordelen. Hoe herken je vooroordelen en hoe reageer je erop? Hoe zorg je dat je door kunt ontwikkelen in de politieke arena? Je leert overtuigend het woord voeren op een manier die bij jou past, zodat niemand meer om je heen kan! 

 

De training duurt 2,5 uur en is geschikt voor vrouwen die actief zijn voor een lokale partij (bestuur of raadslid). Er doen maximaal acht vrouwen mee aan de gratis training. De training wordt gegeven door Liesbeth Tettero, zij is een ervaren trainer en coach en heeft speciaal voor deze training een module Leiderschap voor vrouwen ontwikkeld.

Het is ook mogelijk om je interesse kenbaar te maken voor een training. Wij laten je dan weten wanneer deze training in de buurt gegeven wordt. Vul dan hieronder het interesseformulier in.

Meld je aan voor een training in de buurt

28 mrt

Leiderschap voor vrouwen

Zuidhorn
,
10:00 tot 13:00

Aanmelden kan via info@lokalepolitiekepartijen.nl of onderstaand formulier. Vul het contactformulier in en geef daarbij aan of je een training wilt organiseren of wilt aansluiten bij deze training, welke modules je wilt volgen en waar je woont. Wij nemen dan contact met je op.