Leiderschap voor vrouwen

Hoe ben je als vrouw in de lokale politiek zo effectief mogelijk? Hoe ben je zichtbaar, zijn je ambities bekend en je competenties van toegevoegde waarde? Tijdens de training leer je omgaan met Рmeestal onbewuste Рvooroordelen. Hoe herken je vooroordelen en hoe reageer je erop? Hoe zorg je dat je door kunt ontwikkelen in de politieke arena? 

 

De online training (via Zoom) duurt 2 uur en is geschikt voor vrouwen die actief zijn voor een lokale partij (bestuur of raadslid). Er doen maximaal acht vrouwen mee aan de gratis training. De training wordt gegeven door Liesbeth Tettero, zij is een ervaren trainer en coach en heeft speciaal voor deze training een module Leiderschap voor vrouwen ontwikkeld.

Het is ook mogelijk om je interesse kenbaar te maken voor een training. Wij laten je dan weten wanneer deze training in de buurt gegeven wordt. Vul dan hieronder het interesseformulier in.

Meld je aan voor een training in de buurt

15 jun

Leiderschap voor vrouwen

Online
,
19:30 tot 21:30

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Geef bij het invullen aan of je een training wilt organiseren of wilt aansluiten bij deze training. Wij nemen dan contact met je op.