Netwerkbijeenkomst Wethouders lokale politieke partijen

Je bent een jaar wethouder voor je lokale partij of je bent al bezig met je tweede termijn. Je hebt misschien een opleiding gevolgd bij de Wethoudersvereniging en hopelijk je draai gevonden in het college van B en W en in je portefeuilles.

In een informele bijeenkomst, georganiseerd door het Kennispunt Lokale Politieke Partijen, willen we ervaringen uitwisselen over je rol als wethouder in relatie tot de lokale partij, de raadsleden en het bestuur van de politieke vereniging, waarvoor je actief bent. Hoe werk je samen en blijf je zichtbaar als lokale partij? Speel je een rol in de professionalisering van de politieke vereniging? Naast het uitwisselen van ervaringen, gebruikt het Kennispunt de bijeenkomst om te horen welk aanbod nodig is voor (wethouders van) lokale partijen.

We hopen je te treffen op vrijdag 10 maart van 10.00 – 13.00 uur in het gemeentehuis van Beetsterzwaag of op 31 maart van 10.00 – 13.00 uur in het gemeentehuis van Laarbeek. Voor lunch wordt gezorgd. Een week voor de bijeenkomst ontvang je informatie over het programma en de deelnemers.

Je kunt je aanmelden door het invullen van het aanmeldformulier.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier.