Training Permanente Campagne – met je eigen partij

In de training Permanente campagne ga je met je eigen partij aan de slag met de zichtbaarheid van je partij en met het verstevigen van het contact met de kiezers. Door campagnes te voeren op jouw speerpunten word je herkenbaar voor inwoners van je gemeente. Niet alleen in de weken voorafgaand aan de verkiezingen, maar elk jaar, elke maand. In de training maken we een strategie en een plan om permanent campagne te voeren. Wat past er bij jouw partij, wie wil je bereiken en welke middelen en acties zet je daarvoor in?

Je volgt deze training met je fractie, bestuursleden en leden/vrijwilligers. Het maximaal aantal deelnemers is 12. Het is ook mogelijk deze training aan te passen waardoor deze kan worden ingezet als een activiteit op bijvoorbeeld een heisessie, fractie- of ledenbijeenkomst.

De totale kosten voor je partij bedragen € 50,- per training (onafhankelijk van het aantal deelnemers). Een raadslid uit jouw partij kan dit bedrag declareren uit het opleidingsbudget voor raadsleden in de gemeenteraad. Je zorgt zelf voor een locatie en koffie/thee.

Het Kennispunt levert een trainer. De datum van de training bepaal je zelf, geef in het formulier een aantal data aan, dat jullie kunnen. Dit kan doordeweeks ’s avonds of op een zaterdag.

Interesse in deze training?

Wil je deze training organiseren? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan contact met je op.